Een afbeelding van een glazenwasser

Wie zijn wij

Wolf Quality Service is een gerenommeerd Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf gevestigd in Bovenkarspel en verzorgt de meest uiteenlopende dienstverlenende activiteiten op schoonmaakgebied.

Onze opdrachtgevers bestaan hoofdzakelijk uit Woningbouwverenigingen, Stichtingen en Verenigingen van Eigenaren. Daarnaast verzorgt Wolf Quality Service – op zowel dagelijkse als periodieke basis –  het interieur van bedrijfspanden.

Kwaliteit, persoonlijke aandacht en afspraken, worden door ons gerespecteerd en nageleefd. Daardoor kunnen wij een dienstenpakket aanbieden dat uitstekend aansluit op de wensen van de opdrachtgevers. Bovendien kan dit dienstpakket tegen heel acceptabele prijzen uitgevoerd worden.

Wolf Quality Service is SVS en VCA gecertificeerd. Wij zijn u graag van dienst voor een of meerdere van de onderstaande werkzaamheden:

  • Glasbewassing op traditionele manier (ladder en wisser).
  • Telescoop glasbewassing tot 14 meter (met een hoogwerker afhankelijk van de hoogte).
  • Totale Interieur verzorging van zowel droge als natte (sanitaire) ruimtes.
  • Bouwsupport (opleveringen).
  • Vloeronderhoud van harde vloeren inclusief verzegelingen, tapijtreiniging.
  • Gevelreiniging van: hout en kunststof. Of van andere beplating waar geen chemicaliën voor gebruikt hoeven/moeten worden, zoals bij muren van steen en dergelijke.
  • Voorkoming en bestrijding van mossen.

Wij van Wolf Quality Service begrijpen als geen ander dat uw pand uw visitekaartje is. Een plek waar u zich prettig moet kunnen voelen. Een schoon en verzorgd pand draagt daar voor een groot deel aan bij. Ons motto – na overeengekomen afspraken – is daarom ook:

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of een vrijblijvende offerte, neem dan contact op met Wolf Quality Service. Dat kan via onderstaande mogelijkheden of via het contactformulier onder het kopje ‘contact’.

Voor meer info: bel met 06 – 50 40 84 47 of mail naar info@wolfqs.nl

Met vriendelijke groet van de eigenaar van Wolf Quality Service.